Ready Steady -tasot
Kohdenna markkinointi oikealle kohderyhmälle: Mitä asiakas arvostaa, mitkä ovat maakohtaiset erot, missä on yrityksellesi paras potentiaali ja mitä väyliä asiakkaat käyttävät. Uuteen kohderyhmäoppaaseen perustuva valmennuspäivä.
Herätä asiakkaan mielenkiinto tarinan avulla! Mitä kerrot, miten kerrot, missä kanavissa kerrot yrityksesi tarinaa - tästä tiivis 1 päivän valmennus helpottamaan viestintää ja markkinointia!
Erityisesti sähköiset tuotekortit esittelyihin ja myyntitilaisuuksiin tai loppuasiakkaalle. Lyhyesti ja napakasti tai laajemmin ja tarkemmin. Visuaalisuus, tekstit, hakusanat - tuotteen myynnin kasvattaminen!
Tuotteen sisältö ratkaisee kiinnostavuuden! Omat vahvuudet, USP ja tuotteen lisäpalvelut. Oikea ja kestävä hinnoittelu. Myös myyntiin ja markkinointiin huomio jo suunnitteluvaiheessa!
Hyvinvointi nousee entistä vahvemmin asiakkaiden toivelistalle; niin kulttuurinen, henkinen kuin fyysinenkin. Miten parannat omia palvelujasi ja luot kokonaan uusia mahdollisuuksia - työpajassa kehitetään laajasti tuotteita niin saunan, luonnon, ruuan kuin luonnonkin avulla!
Ei kätketä onnellisuuden mahdollisuuksia, vaan tarjotaan niitä muillekin! Miten hyödyntää onnellisuutta tuotteiden markkinoinnissa tai soveltaa sitä teemojen tuotekehityksessä? Sanoitetaan, kuvaillaan, kerrotaan eli käydään läpi tekstitystä, otsikointia ja kuvien merkitystä esimerkkien avulla. Työpajassa tuotteistetaan yrittäjän olemassa olevia tuotteita tai luodaan uusia.
Yhteistyön käynnistäminen kulttuurin ja matkailun välillä, uusien ansaintamahdollisuuksien kehittäminen sekä elinvoimaa paikkakunnalle – näiden työstäminen yhteisesti työpajoissa voi tuoda uusia asiakkaita. Työpajojen aiheita: Yhteiset askeleet, tuotteistamisen ABC, kohderyhmät ja markkinat, hinnoittelu ja tarinallistaminen, markkinointi ja viestintä.
Ruoka on olennainen osa jokaista matkaa. Mitä mahdollisuuksia alueen ruoka ja perinteet antavat kohteiden tarjontaan? Työpajassa keskitytään asiakaslähtöisesti ja alueen tarpeiden mukaan ruokatuotteiden kehittämiseen ja kulinaarireitteihin sekä niiden tarinallistamiseen.